Jacobs Koppers

Linnen & Slapen
Bij Jacobs Koppers treft u een ruim aanbod aan in dekbedden. Dons met een hoge vulkracht in 90% eendendons, 90% ganzendons en 100% ganzendons, wollen dekbedden en dekbedden gevuld met kameelhaar, en anti allergische vulmaterialen die gemakkelijk wasbaar zijn. Voor het zomerseizoen een ruim assortiment aan zomerdekbedden in katoen, wildzijde en dons. Wij geven u graag persoonlijk informatie, maar u kunt er ook voor kiezen informatie te verkrijgen via onze webshops, waar u eventueel direct uw bestelling kunt plaatsen. U wilt fit en uitgerust aan de dag beginnen. Dan is het belangrijk om de kwaliteit van uw nachtrust goed in de gaten te houden. Auping stelt alles in het werk om te zorgen dat u iedere nacht heerlijk slaapt. Door wetenschappelijke slaapkennis en het gebruik van innovatieve en comfortabele materialen geniet u altijd van een optimale nachtrust. Daar heeft u niet alleen 's nachts voordeel van, maar vooral ook overdag. Niet voor niets spreken we van: Auping nights, Better days.

Openingstijden

ma van 13.00 tot 18.00 uur
di, wo en vr van 9.30 tot 18.00 uur
do van 9.30 tot 21.00 uur
za van 9.30 tot 17.00 uur
Koopzondag laatste zondag van de maand
Top

Linnen

Logo LinoLux Weert

Dekbedden

Bij Jacobs Koppers treft u een ruim aanbod aan in dekbedden.

Dons met een hoge vulkracht in 90% eendendons, 90% ganzendons en 100% ganzendons en anti-allergische vulmaterialen die gemakkelijk wasbaar zijn.

Voor het zomerseizoen een ruim assortiment aan zomerdekbedden in katoen, wildzijde en dons.

Wij geven u graag persoonlijk informatie, maar u kunt er ook voor kiezen informatie te verkrijgen via onze webshops, waar u eventueel direct uw bestelling kunt plaatsen.

Ga naar webshop

Hoofdkussens

Een goed hoofdkussen kiezen is een persoonlijke kwestie. In onze winkel kunnen we u veel uitleg geven over verschillende kussens, u kunt op een van onze bedden proefliggen om zo uiteindelijk tot een geschikte keuze te komen.  Er is een ruime keuze aan kussens, met diverse vulmaterialen. Donzen kussens, anti allergische synthetische kussens, maar ook diverse traagschuim en andere orthopedische kussens hebben wij in ons assortiment.

Heeft u geen persoonlijke uitleg nodig bij de aankoop van uw kussen? Kijk dan eens op onze webshops, u kunt snel uw nachtrust verbeteren!

Ga naar webshop

Dekbedovertrekken

Op onze ruime linnen afdeling vindt u een groot aanbod aan dekbedovertrekken. De laatste nieuwe modische collecties van merken als Van Dyck ,  Beddinghouse, Essenza maar ook een basic collectie van Livello, het huismerk van Lin o Lux. Dekbedovertrekken van dit merk staan bekend om de mooie luxe stoffen, al dan niet geborduurd, met een extra lange instopstrook van 260 cm lengte.

En omdat we bij  Jacobs Koppers graag onze prijs kwaliteit verhouding in het oog willen houden en we vinden dat iedereen onder een mooi en fijn dekbedovertrek moet kunnen slapen, ook altijd een groot aanbod in aanbiedings dekbedovertrekken. Grote keuze in de winkel, beknopt aanbod via de webshop.

Ga naar webshop

Lakens

Jawel, ze zijn zeker nog verkrijgbaar, lakens, en wel in verschillende kwaliteiten. Natuurlijk de katoenen lakens, maar ook de superzachte  satijnen lakens. Heerlijk om in de zomer onder te liggen, voor een koel en luxe gevoel. In drie standaard maten maar ook in extra lange en brede maten!

Voor het winterseizoen als het buiten koud is en u lekker warm wilt slapen hebben we natuurlijk ook flanel. Eén nadeel… opstaan wordt een stuk lastiger…

Ga naar webshop

Slopen

Even een greep uit het aanbod: slopen in de gangbare maten in katoen, flanel en satijn. Met of zonder oxford rand. Molton slopen om uw hoofdkussen te beschermen tegen transpiratievocht. Slopen gevuld met een dikke katoenen laag zodat uw kussen niet zo warm wordt. Maatwerk slopen voor afwijkende kussen maten. Kapselslopen zodat u haar beter blijft zitten. Sluimerrolslopen, grote en kleine. Slopen voor orthopedische kussens van jersey, zodat ze ook om afwijkende vormen goed passen.

Kortom… heel veel slopen!

Ga naar webshop

Hoeslakens

Erg vervelend, een hoeslaken dat niet goed past.

Daarom voeren wij in onze winkel een groot scala aan hoeslakens, voor normale matrasdiktes tot 24 cm, dikke boxspringmatrassen tot 35 cm  en toppers, al dan niet met een split.

Ook voor maatwerk hoeslakens kunt u bij ons terecht. Na ongeveer 14 werkdagen en zonder meerprijs heeft u een perfect passend hoeslaken.

Even een overzicht van de materialen: katoen, perkal, satijn, molton, badstof,  flanel en jersey. Jersey in diverse kwaliteiten en in verschillende prijsklassen.

Ga naar webshop