Jacobs Koppers

Linnen & Slapen
Bij Jacobs Koppers treft u een ruim aanbod aan in dekbedden. Dons met een hoge vulkracht in 90% eendendons, 90% ganzendons en 100% ganzendons, wollen dekbedden en dekbedden gevuld met kameelhaar, en anti allergische vulmaterialen die gemakkelijk wasbaar zijn. Voor het zomerseizoen een ruim assortiment aan zomerdekbedden in katoen, wildzijde en dons. Wij geven u graag persoonlijk informatie, maar u kunt er ook voor kiezen informatie te verkrijgen via onze webshops, waar u eventueel direct uw bestelling kunt plaatsen. U wilt fit en uitgerust aan de dag beginnen. Dan is het belangrijk om de kwaliteit van uw nachtrust goed in de gaten te houden. Auping stelt alles in het werk om te zorgen dat u iedere nacht heerlijk slaapt. Door wetenschappelijke slaapkennis en het gebruik van innovatieve en comfortabele materialen geniet u altijd van een optimale nachtrust. Daar heeft u niet alleen 's nachts voordeel van, maar vooral ook overdag. Niet voor niets spreken we van: Auping nights, Better days.

Openingstijden

ma van 13.00 tot 18.00 uur
di, wo en vr van 9.30 tot 18.00 uur
do van 9.30 tot 21.00 uur
za van 9.30 tot 17.00 uur
Koopzondag laatste zondag van de maand
Top

Jacobs Koppers Linnen & Slapen

Jacobs KoppersJacobs Koppers Linnen & Slapen

Jacobs Koppers al meer dan 80 jaar een begrip in Weert en omstreken.

Lin o Lux staat voor het beleven van de vier werelden in je huis, nl. badkamer, woonkamer,keuken en slaapkamer. Alles wat je hiervoor nodig hebt , kun je bij ons vinden!

Voor een sfeerimpressie en de laatste folders zie www.linolux.nl

U kunt bij ons terecht voor een ruim aanbod in linnengoed en voor een deskundig advies over matrassen, boxspring en ledikanten van Auping.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw aankopen van linnengoed te doen via onze webshop, maar bezoek ook eens onze winkel, u bent van harte welkom!

Mark en Mariëlle Jacobs

Hoofdkussens

Dekbedden

Boxsprings